mandag 2. mars 2015

Helgeværet...

...var vel ikke akkurat noe å rope hurra for!
Fredag valgte jeg å stå over den vanlige fredagsturen med kompisene. Måtte jo ut og gå to turer og da var det greit å komme seg ut med en gang etter jobben, og ikke kaste bort tid på å kjøre noe sted. Rudy fikk alenetur og de tre damene fikk en sykkeltur.

Lørdag var det klart for trening på bare jorder her hjemme. Men før de andre kom var vi to stykker som trena fot med jyplingene på jordet. Rudy syntes det var litt ekstra spennende at Sofi og Selma kom og fikk gå rundt ute på jordet (de er tross alt hans fosterfamilie). Det kom flere klimaflyktninger denne dagen, og vi ble ganske mange. Da er det greit å ha stor plass og flere muligheter, og siden Ynni har løpetid var det greit å dele oss i guttelag og jentelag. Tror alle fikk til en fin trening i "stormen" og da var det greit å komme inn og varme seg litt med nystekte vafler etterpå!
Sarita har vært ute med kameraet sitt som vanlig - et fint og stemningsfullt bilde!
Rudy, Emma og Ida fikk tur før trening, Ynni og Ida fikk hodelykttur utover kvelden - det var fortsatt kjekt å dele "den vakre" og mr. "lover boy".

Søndag hadde jeg store planer om å trene litt med alle hundene, Ida skulle få spor, Ynni en økt med "jaktprik" og Rudy litt jaktlydighet - men altså, det hadde regna hele natten, og det fortsatte med vannrett sludd og regn annenhver og hver sin gang HELE dagen. Om treningsinspirasjonen var til stede på lørdag, ja så var den søkk borte på søndag. Det endte med at jeg gikk tur, tur og tur - Ida var den heldige og fikk være med på alle turene, de tre andre fikk bare to turer hver seg. Men jeg tror de var fornøyde selv om det ikke ble noe trening!
Helgen har forløpt overraskende greit med ei høyløpen tispe og en ung og håpefull - så lenge jeg har vært tilstede har de vært sammen hele tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar