lørdag 16. februar 2013

Usj, Emma'n min...

...halter! Synts hun har vært litt stiv når hun har reist seg opp i det siste, og i tillgg begynte hun å halte på venstre frambien igjen. Da var det bare å komme seg til Rannveig fort som fy. Litt smårusk her og der og tydelig noe som ikke er bra i venstre håndledd. Æsj!!
Nå, tre dager senere halter hun fortsatt, og det er ennå mer æsj! Vi måtte stå over helgas runderingstrening, og det er jo veldig kjedelig, den ukentlige runderinga er jo det eneste Emma har fått av trening de siste månedene. Korte gå-turer er blitt erstatningen for lange skiturer - og det plager meg at den hunden som virkelig har behov for kondisjonen, er den som må bli igjen hjemme - lover ikke godt for årets runderingskonkurranser dette her!
Det ble liksom ikke helt som planlagt i dag da, uten runderinga hadde vi ingen planer eller avtaler. Mulig de to svarte var fornøyd med det, de fikk nemlig hver sin lille økt med tøyposer på jordet :- )) Glemte å ta med kamera da jeg var ute med Ynni, så Ida får representere dagens trening.
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar