mandag 14. januar 2013

Nok en helg og nye muligheter!

Jeg liker helgene godt jeg!
Onsdager er det både miljøtrening og jaktlydighet på Stikkaåsen, denne onsdagen fikk både Ida og Emma være med på miljøtreninga mens Ynni tok seg av jaktlydigheta. Kjekt å ha noen fellesaktiviteter på kveldene i vinterhalvåret også! Nå som det er vinter og mørkt er det jo liksom litt vanskelig med det aller meste av trening for oss som må jobbe på dagtid. Heldigvis er stort sett helgene fulle av hundetrening da! Denne helga starta vi med en skøytetur lørdag morgen, litt glatt for hundene, men herlig føre og herlig vær.
Monica og Anne med noen av hundene.
Rett fra skøytetur bar det avgårde på jakttrening med Ynni, hun fikk være med de litt eldre og flinkere hundene, hun fikk være med å trene dirigeringer men måtte ta en pause på sekken da de heldige hundene fikk hente lanucheregg. Foreløpig er det i heftigste laget for lilleville!
Tror hundene hadde en begivenhetsrik kveld - de fikk nemlig tilbringe kvelden i hundegården til Hilde i Flateby mens jeg feiret Marianne sin bursdag.
Søndag var det rundering, og Emma sin tur til å trene. Hun var litt på "kikker'en" og syntes det var unødvendig å måtte springe så langt når det bare var å stoppe på de fineste høydene for å få et overblikk :) Ja, ja, det er de late som er de smarte!
Emma venter på sin tur i rundeirngsskogen!
Men latskap vil vi ikke ha så mye av i vår familie, så vi dro rett fra runderinga og ut på skøytetur igjen. Men så bar det rett hjem på sofaen for å holde den med selskap, herlighet, den hadde jo vært helt alene hele lørdagen!

1 kommentar: