mandag 18. juni 2012

Vått men godt!

Når jeg tenker etter er det jammen i meg lenge siden jeg har vært ute og trena i skikkelig regnvær! Men i dag regna det altså - i alle fall en periode, og til gjengjeld kom det ganske mye! Det blir veldig mye våte klær og treningsstæsj etter en sånn kveld - da er det jammen i meg bra at varmekablene på badet fortsatt står på fullt. Ja for noe sommertemperatur har vi liksom ikke hatt i det siste!
Vel, altså, først litt lydighetstrening. Ynni fikk gjøre et par budføringer - og det går jo ikke så bra om hun ikke har kjent at figuranten har belønning allerede når vi hilser... Da blåser hun rett og slett i hele figruanten, så her har vi en liten jobb å gjøre framover! Hun fikk trene bitte litt flat dekk og en ligg under marsj mens de andre holdt på kommandering. Emma fikk ikke kjøre lydighet i dag, så hun satt i bilen og "gråt" i steden.
Så bar det videre til skogen og rundering, da var det endelig Emma sin tur! Og tenke seg til, vi starta med en fig på hver side og hadde ingen kluss med de to første slaga - herlig! Resten gikk faktisk også ganske så fint til å være frøken gul, og da er ikke bare frøken gul som er fornøyd - men Kari også :-)
Og tenke seg til, det hadde slutta å regne, vinden hadde også løya litt og kvelden var fortsatt, om ikke ung, så i alle fall lys - da tok vi like gjerne en padletur så de sorte også fikk gjort litt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar