tirsdag 12. juni 2012

Mandag er bruksdag

La et kort spor på gresset til Ynni før dagens brukslydighetstrening, så fikk Ynni gjøre en hals og en kryp før de andre kom. Heldigvis er det vel verken kryp eller hals i klasse D, så de øvelsene skal vi vel ikke "starte i" før evt. til neste år. Vi har altså god tid og det er deilig! Tror vi har de fleste D-øvelsene inne - eh, bortsett i fra forangående da... Hm, skal jeg legge ned jobb på den øvelsen eller bare fortsette å øve fremadsending, vanskelig valg, må tenke litt til! Ynni sitt spor ble rundt 45 minutter og hun gikk som om hun skulle ha fanden etter seg - så var det bare tante grusom liksom :-) Her har vi altså ganske så mye igjen før vi er klarer for noen start i klasse D!!!!
Emma fikk trene fremadsending - og huoghei, herlighet, den gule saken der var det virkelig fart i, tror vi kjørte ca ørten fremadsendinger før hun kom på at man skal ha taktskifte et eller annet sted i nærheten av gruppa...
Så bar det rett til skogs for rundering. Vi har hatt noen treninger i det siste der vi bare IKKE får til de første slaga, lurer litt på hva som er årsaken? Får håpe vi får orden på det på Sølen eller i det minste i løpet av treningsuka vår på Myking!
Og at de andre hundene i vår treningsgruppe ikke finner figurant er kanskje ikke så merkelig.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar