mandag 2. mai 2016

Veldig godt fornøyd...

...med at vi gjennomførte lydigheta med glede selv om det var 1 cm vann over hele banen! A-rundering i Halden på lørdag. Vannspruten stod helt opp i trynet på hundene under springmarsjen og det var direkte utrivelig der ute. Men altså, Ynni var glad og fornøyd og jeg kjente at jeg klarte å holde humøret oppe selv også - herlig. Men noen poeng ble det jo ikke å skrive hjem om. 9 på runderinga og 9 på feltet - totalt 544. Det må nok bedre poenger til for å komme med på NM, så vi får vel prøve oss et par ganger til i denne runderinga da.
Det ble en liten runderingsøkt på oss i går kveld også, og, eh, hva skjer æ? Ynni runda figurantene, tok bittet, slapp det igjen etter noen meter og kom inn uten... Ja, ja, det er mye man skal igjennom!

Rudy har bare vært med på fellestrening men noe egentrening har vi rett og slett ikke fått til. Det blir hovedfokus på Ynni om dagen og ikke særlig mye tid til å trene andre saker. De tre andre får være fornøyd med at jeg fyrer i ovnen for dem og går tur med dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar