fredag 2. oktober 2015

Rundering

Forsøker å føre en liten "statistikk" på hvor mange treningsøkter som må til for å få en runderingshund ut av en jakthund uten sosiale egenskaper, men med svært høy appetitt og god arbeidsmoral!
Egentlig er det litt artig å se hvor mange treningsøkter det blir i snitt i uka også, og foreløpig ser statistikken slik ut. Noen dager på treningssamling på fjellet i sommer og 4 treningsøkter - 10 uker siden treningsleiren og 8 treningsøkter.
Vi har forsøkt oss på fastbitt de siste gangene - ja det er jo om å gjøre å komme i gang! Hun har liksom ikke helt forstått at hun skal ta bittet helt av seg selv, men har vært litt avhengig av at figuranten har vært bitte litt behjelpelig. Men i går, ja da skjønte hun det, og det helt av seg selv til og med! Trengte ikke figurant for å klare å ta det engang. Lille vennen, tror hun var rimelig godt fornøyd med seg selv - men så feil kan man altså ta! To tomslag med melding ble det, og Hansen måtte forklare at hun faktisk hadde misforstått totalt. Men flink er hun, og vi kjørte to tomslag uten melding før vi avslutta med en figurant - jeg tror vi skal få til dette!
Vi har en halshund med på "laget" også, snilleste schäferhunden jeg vet om, men ser det sånn ut?


Ynni og Rudy har fått bytte på å være med på jobb denne uka, når Rudy er med blir det bare en tur rundt kvartalet - men selvfølgelig må han gå fot største delene av runden.


Når Ynni er med er det for at jeg skal få tid til å trene litt. Nå har det seg sånn at ingen har klippet gresset på mange uker, så det er helt uaktuelt å trene der, synd! Men litt fvf på asfalten klarer vi å få til, og det trenger vi jo også. Hun har jo bare blitt kasta inn i dette, fvf på svært korte strekker fungerte jo fint. Men nå har vi jo gått litt lengre strekker i det siste, og det har liksom gjort at den fine intensiteten har dabbet litt av. Da er det vel bare å gjøre en skikkelig jobb og bygge den opp litt sakte men sikkert. Fin lunsjaktivitet!


En liten treningsøkt for Rudy har det også blitt i løpet av uka, trodde det skulle bli skikkelig kvalitet over treninga med michno-dummyene, men altså! Han bytta til en fin oransje dummy uten michno-trykk!!! Aj, aj, aj, hvor skal dette ende?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar