torsdag 23. april 2015

Kveldstrening

Tirsdag ble det bare trim på hundene. Rudy og Emma først, Rudy fot og Emma i sele og strikk. Ikke like lett å gå fot med mr. Rudy når Emma dingler rundt - ikke fordi han har noen problemer med at hun er "løsere" enn han, men fordi både hun og strikken til stadighet er litt i veien. Så fikk Ida og Ynni seg en liten sykkeltur i skogen, de har liksom behov for litt mer trim enn de to andre. Litt seinere på kvelden to jeg med alle fire på en gå-tur. Spagetti er vel stikkordet!


Jakttrening i dag, litt langt å kjøre, men hva gjør man ikke for noen timer med likesinnede? Rudy først, fot fram til jordet vi skulle trene på. Der ønsket de andre å apportere litt, så jeg tok på meg oppgaven med å kaste to markeringer for dem. Rudy oppførte seg fint og vi gikk derfra mens de andre fortsatte. Vi trena fot, fot og fot, og da de andre var ferdige fikk Rudy en "dirigering" til området jeg hadde kasta de to markeringene. Det var jo gått en stund siden, men han hadde ikke glemt det! Vi avslutta med bitte litt felles jaktlydighet før vi gikk tilbake til bilen med de unge håpefulle.
Både Ynni og Ida fikk være med på voksentreningen i dag.

Det ble både "blinde" og "synlige" dirigeringer i tillegg til markeringer for å "ødelegge" minnet om de "synlige" dirigeringene. Ikke så mange apporter på Ida, men litt fikk også hun gjøre. Flinke hunder og en trivelig, men skikkelig kald kveld - ja, det er fort gjort å bomme på bekledningen om dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar