onsdag 22. mai 2013

Vi klarte det!

Var lenge i tvil om jeg skulle ta turen til Hønefoss i kveld, med ekstremregn og flomvarsel var jeg litt redd for stengte og oversvømte veier! Men det gikk fint, ja, det var mye vann på veiene og det regna stup i ett hele kvelden, men nå er vi bare våte og lykkelige. Ida gjorde en kjempejobb og det ble opprykk!
For å ta det hele fra starten, oppsøket gikk i kjent Idastil, det gikk både hit og dit i full fart - og endte med bakspor og en 6'er. Første del av sporet gikk veldig fint, så ble vi vel litt ukonsentrerte begge to vil jeg tro - det endte med sju pinner og altså en 9'er. Etter litt rask hoderegning kom jeg fram til at det ville holde til opprykk på "spesialdelen" uten budføringa. Jippi, da var det bare lydigheta igjen... Og i regn og på våt gressmatte gikk Ida så det gnistra om henne, hjelpes den hunden er i slaget!
9.5 på lineføring, litt skjev her og der, men hun er jo helt på hele tiden og fikk nok litt sjarmpoeng for sin iver og 100% kontakt. 8.5 på gå foran er helt greit, hun snur seg jo på stå og går litt langt framme på fotgående. 9 på dekk under marsj, ja, hun kryper jo et steg eller to. 8.5 på innaklling - eh, ikke helt lett å sitte uten å steppe med frambeina når man er i slaget! 7.5 på krypen, måtte ha dobbel på nedliggen og hun var litt høy et lite sekund eller to helt på slutten. 7.5 på apporteringa, eh, et sånt angrepsopptak og faktisk litt tygg/rulling! 9 på hoppet - her kom det et knirk eller to. 10 på dekk, helt herlig!

Og budføringa da, jaaaaaa, vi fikk til budføringa også, måtte kline til med en ekstra kommando da hun stoppet opp etter 20-30 meter, men tenke seg til at hun fortsatte. Herlige lille Ida'n min!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar