mandag 28. mai 2012

En super pinsehelg!

Lørdag tilbragte jeg på ei myr sammen med to glade damer hele dagen, i shorts og gummistøvler - ganske lekkert! Fordelen med at jeg ikke får farge på beina er at jeg heller ikke får skille etter gummistøvlene...
Jeg syntes Ynni har vært litt vel hektisk rundt føttene en periode, hun har lada ekstra når hun har forstått at det har vært hennes tur og hennes dummy. Lørdag fikk jeg noen enkle men veldig gode råd - og jeg ble helt lyrisk, nå skal vi få sånn "levande ljus" følelse igjen!!
Ida fikk også komme ut og gjøre litt - lenge siden jeg har "blåst" på henne på lengre avstander nå, dermed har jeg fortrengt litt den følelsen av at hun kanskje hører litt dårlig. Men på lørdag fikk jeg se det igjen... Hun fikk gjøre litt sånne enkle ting for å øke selvtilliten og å unngå snurrer! Rønnaug og Sofi gjorde derimot sånne ting som Ida og jeg også må ta tak i.... Det ligger en liten, men helt ubetalelig filmsnutt av Rønnaug på Fjasboka, den kan anbefales for alle som vil "forlenge livet" :-)
Og med grilling i SKYGGEN utover kvelden ble det en helt superduper dag for min del!

Søndag var det klart for workingtest på Stikkaåsen (årets faltmesterskap). Jeg hadde meldt på både Ynni og Ida, så det var jo bare å trå til! Ynni var først ute av mine, og jeg var godt fornøyd med det som foreløpig er det viktigste for denne frøkna. Hun var rolig og sansa mellom postene, passe på under selve momentene og hadde fine avleveringer. At hun har svært liten erfaring med markeringer, at vitringsforholdene tidvis var helt merkelige og at hun i tillegg har litt for lange bein for så korte markeringer gjør ingen ting ennå. Jeg måtte blåse på henne på både post 1 og 2, og det gir jo ikke så mye poeng når det er markeringer vi snakker om. Hun "tryna" også på vei ut på den første posten og mista vel både dybde og retning på den :-) Hun endte med 9, 14, 18, 20, 20, og 81 poeng tilsammen og en 6. plass.
Ida slet også litt med vitringsforholdene denne dagen, men ellers var jeg svært så fornøyd med at vi ikke hadde noen snurrer. Hun endte med 16, 18, 19, 20, 14, og 87 poeng tilsammen og også en 6. plass.

I dag hadde vi ingen planer eller avtaler på formiddagen, deilig det også! Jeg var både inspirert og sugen etter lørdagens trening, så de to svarte frøknene fikk hver sin tur i skogen med innlagt tøyposetrening. Ynni med fokus på ro før sending og etter avlevering. Hun fikk tre litt lange "taptapporter", en av dem med forstyrrelse i form av et kast til siden. I tillegg fikk hun et par nærsøk på "blind" tennisball, også en av dem med en forstyrrelse! En veldig harmonisk og fin trening med min lille svarte diamant i dag, herlig følelse!
Ida fikk litt mer å bryne seg på, noe "taptapporter" med forstyrrelser på henne også, flere blinde nærsøk med forstyrrelser både bak, foran og til "feil" side. Hun klarte seg fint innenfor vår komfortsone og etter et par påminnsler klarte hun seg også fint på bitte litt lengre avstand :-)
Mandag betyr lydighet og rundering på ettermiddagen, og da var det endelig Emma sin tur. I dag fikk hun til og med gjøre et par lydighetsøvleser, og runderinga gikk heldigvis mye bedre enn forrige mandag - og Emma, ja hun var selvfølgelig lykkelig som bare Emma kan være!

2 kommentarer: