fredag 18. august 2017

Norgesmester!

Ikke bare en, men TO GANGER - Ynni altså, NORGESMESTER i både rundering og spor!

Vi er heldige i vår treningsgruppe, vi har nemlig Monica og Izi å strekke oss etter - å kjøre en treningsøkt etter at Izi har gått er nemlig som å hoppe etter Wirkola. Siden forrige NM har Ynni hevet seg godt i runderinga, og på våren i år gikk hun fin-fint, nesten så vi kunne sammenlikne oss med Izi! Men så kom løpetida i sommer, da blir Ynni veldig følsom og litt forsiktig av seg - ikke lett å være hundefører da! Treningene vi har gjort i sommer har liksom ikke gått som tidligere i år og forventningene til NM var i grunnen lik null. Og ja, jeg merka godt at hun ikke er helt på topp mentalt. Litt forsiktig i runderinga med noen stopper, litt spørrende i feltet og uten særlig besluttsomhet i sporoppsøket. Det som overraska meg svært positivt var energien og attityden på lydigheta - wow, hun var så god!!! Resultatet var beste lydighet begge dager! 9-9.5 på rundering, 9-9.5 den ene dagen og dobbel 9.5 på feltet, dobbel 8.5 på sporoppsøket, alle pinner i sporet og alt dette var mer enn nok til å vinne begge dager.
Ynni, du er bare rå!!!!
Ikke nok med at Ynni kapra begge de gjeveste plassene, men Monica med Izi tok bronse i rundering og Liv med Mai bronse i spor - og hele treningsgruppa kvalifisert til NM i år!!
Ynnis bror, Visterwood Sef Du og Mette Norill endte på en litt sur 4. plass i rundering, med samme poengsum som 3. plassen og 0.25 poeng bak 2. plassen.

Takk til Gudbrandsdal Hundeklubb for et fint arrangement!
Og for noen flotte gavepremier, i tillegg til de på bildet fikk vi to hundesenger og et dekken fra Canelana og to dekken fra Non-Stop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar