fredag 8. mars 2013

Veldig dårlig med trening...

...om dagen altså!
Emma har ikke trena rundering på fire uker - det er selvfølgelig ikke optimalt, men sånn er det bare. Tror vi står over denne helga også, det er snø og skareføre i skogen! Tenker på håndleddet hennes, ingen vits i å ta noen sjanser nå som hun ser ut til å være helt fin i håndleddet igjen! Og i tillegg vet jeg jo at hun mistrives sterkt med å springe på underlag der hun delvis går igjennom og delvis oppå. 
Med Ida har jeg så vidt begynt å røre litt med lydighetsøvelsene i klasse D - men fytti så kjedelige greier! Vi har i og for seg mer enn nok å pirke på, men det er veldig kjedelig å bare trene D-øvelser. Prøvde oss på litt på kryp inne på teppet i vinter, og tenke seg til, den lille hunden har en helt naturlig kryp faktisk. Artig - kan det bli C-spor på henne også tro? Budføring begynte vi på forrige uke, et par ganger, og en gang denne uka - tror vi skal få det til! Hehe, men budføring med skudd? Tror jeg vet hvordan hun kommer til å reagere på det - hun er jo flink til å stoppe og markere om det ramler noe når hun springer :-)
Ynni fikk være med på en liten unghundtrening på søndag, tre unghunder og spennende oppgaver der vi fikk testa dem litt. Herlig!
Nå er det snart helg, været er topp og det er meldt fortsatt kaldt - fare for at det blir noen kilometer på ski i helga også! Tenk, nå har vi hatt sammenhengende skiføre i snart fem uker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar