fredag 6. mai 2011

Herlige dager med herlige valper og hunder!

80 kilo hundemat som skal pakkes er spennende! Valpene "brøt" seg inn i sekkene og hang seg fast med en gang - de måtte rett og slett steges ute sammen med Emma og Ida mens jeg pakka hundemat i dag. De tomme sekkene fikk de derimot lov til å rengjøre etter endt pakking - for en lykke!
På kvelden var det lydighetscup på klubben, fin anledning til å ta med valpene tenkte jeg og pakka alle sammen inn i bilen. Starte? Eh, ja, jo, kanskje, hadde jo ingen aning om hvilke øvelser det var og ingen av mine to har gjort noe som helst som minner om LP-øvelser siden i vinter. Ikke så merkelig at vi missa litt på noen momenter, men fytti så fine hunder jeg har. De kom helt uforberedt og gjorde sitt aller beste - i går var en sånn virkelig LOVE-dag!!
Valpene da? Jo, de fikk jo komme ut litt en og en og lufte seg mellom fellesøvelser og lydighetsøvelser med to hunder i to ringer, hm, lurer litt på logistikken til neste år når jeg har tre hunder.....
Da jeg var ferdig med mine hunder var også valpene våkene og klare for litt mer action. Alle fikk komme ut og rægge litt rundt på gresset før vi bar dem inn i klubbhytta - der de underholdt en gjeng med glade retrieverentusiaster en stund og fikk være med på premieutdeling med høy stemning og applauser. Fin-fin miljøtrening! Og her er det selvfølgelig noen nye bilder:

4 kommentarer:

  1. Takk for at du tok dem med så vi fikk kose med dem. De er bare helt skjønne og lukter så deilig. Sukk! <3<3<3

    SvarSlett
  2. superkule valper som allerede har fått være med på nesten alt : ) og nye fine halsbånd til alle, stilig! hilsen Liv og co

    SvarSlett
  3. De er så herlige! :) Og som vanlig kjempefine bilder.

    SvarSlett