mandag 26. november 2012

Ble nå i alle fall...

...en treningsøkt på hver av hundene i løpet av helga!
Det er jo svært lite å rapportere om dagen, det er mørkt når jeg kommer hjem fra jobben og det eneste hundene får er trim. Ikke at motivasjonen til trening er så veldig høy om dagen heller....
Men, i helga klarte jeg å få til en skikkelig treningsøkt med dem alle tre. Lørdag fikk Ida være med å trene jakt med flere andre hunder, noen helt blinde dirigeringer som gikk helt fint, noen markeringer som man vel heller kan si gikk dårlig. Og nei, jeg er ikke overraska - for altså, Ida trener jo nesten ingen ting, og de gangene hun får trene blir det jo bare dirigeringer, for det fikser jo Hansen og Ida helt alene!
Søndag var det rundering og Emma sin tur til å få trene. Hun starta såååå fint, gikk som en gylden drøm - men så vinkla løypa litt og vi fikk selvfølgelig litt andre vindforhold. Da var det liksom slutt på den fine flyten og frøkna begynte å gå litt dypere slag på den ene siden og blitt bakover på den andre - tenk at vindforholda skal ha så utrolig mye å si! Ja, ja, uansett, Emma fikk kjørt seg litt og var som vanlig veldig, veldig godt fornøyd med seg selv :)
Ynni fikk også trene på søndag, hun fikk være med et par voksne retrieverdamer å trene dirigeringer. Ynni fikk se utleggene, flere områder, noen med direktespor / kjente linjer, og noen med omveier sånn at linja ikke skulle være kjent for hundene. Ja til og med en kort, kort helt blind fikk hun. Springer gjør hun jo, langt og fort, henter apporter og avleverer fint. Og i settinger med bare dirigeringer er hun også ganske så sansa og rolig også - fin trening for den lille!

Nå er det ny uke, nye muligheter - eller, nye mørke og våte kvelder... Vi får satse stort på sofakos og trim også denne uka og komme sterkere tilbake med trening til helga igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar